Error loading MacroEngine script (file: /heltblank/content/standard.cshtml)

Susanne har vært engasjert som trainee hos Innovasjon Kvinesdal de siste 12 måneder, og har jobbet med å utvikle Utsikten området som besøksattraksjon. Utsikten i denne sammenheng består av Utsikten kunstsenter, Utsikten hotell og Usikten golf. Hun har hatt et særlig fokus på å utvikle en såkalt "kortreist kulturmeny". Dette er et nytt konsept som kan bidra til å utvikle hele området i et besøksperspektiv.

Arbeidet er knyttet opp mot tilskuddsordningen for "trainee reiseliv" som er et samarbeid mellom Universitetet i Agder og bachelorprogrammet "opplevelsesbasert reiseliv" og Vest-Agder fylkeskommune. Les mer om ordningen her.

Tilstede på møte var både arbeidsgiver Innovasjon Kvinesdal, UiA, fylkeskommunen og Innovasjon Norge. I tillegg var representanter for neste års traineeprosjekt "Opplev Marnardal" også tilstede.

Til venstre i bilde ser vi Helga Sandes (turistkontoret for Lindesnesregionen og tidligere trainee på Lindesnes fyr), Susanne D. Seljåsen og Hege Berven. Hege startet forøvrig denne uken opp i nytt trainee prosjekt, Opplev Marnardal.

Last ned rapporten til Attraksjon Utsiken her.

 

av Hemsett, Siv, publisert 29. august 2014 | Skriv ut siden