Collage Invitasjon VINN Oppstartskonferanse V3
Foto: Flumill, Johan Wildhagen, Universitetet i Agder
© Flumill, Innovasjon Norge, Universitetet i Agder

Foto: Flumill, Johan Wildhagen, Universitetet i Agder Flumill, Innovasjon Norge, Universitetet i Agder

Torsdag 25. september går oppstartskonferansen for VINN Agder av stabelen på Rica Dyreparken Hotel. Meld deg på hvis du ønsker å høre mer om hvordan Agder skal bli enda mer attraktiv gjennom økt satsing på innovasjon, forskning og reiseliv.

Bakgrunn for konferansen er at Agder-fylkene har satt i gang arbeidet med en innovasjons- og verdiskapingsplan for hele landsdelen ("VINN Agder"). Dette innebærer også arbeid med en ny forsknings- og utviklingsstrategi og en felles reiselivsstrategi. Dessuten er kommuner og regionråd på Agder i ferd med å utarbeide egne strategiske næringsplaner. Arbeidet med VINN Agder skal blant annet bygge på og ha dialog med disse prosessene. Gjennom VINN Agder inviterer vi til å løfte blikket for å se alt fra et Agder perspektiv – "en samlet landsdel for innovasjon og bærekraftig verdiskaping"!

Konferansen starter kl. 9 og består av to deler: Del 1 byr på flere inspirerende foredrag om innovasjon, verdiskaping og potensialene for det på Agder. 

I del 2 etter lunsj kan deltakerne velge å være med på et av til sammen 5 temaseminarer.

Arrangementet er åpent for alle. For å gå videre til det detaljerte programmet kan du klikke på følgende lenke.  Gå videre til program

av Birnbrich, Manuel, publisert 9. september 2014 | Skriv ut siden