Flekkefjord Kultursenter

Flekkefjord kultursenter. Foto: Helen&Hard

Det fjerde regionale kulturhuset i Vest-Agder er nå påbegynt i Flekkefjord. Fylkestinget besluttet i desember 2012 at fylkeskommunen skal bidra med 30 av de 130 millioner kronene byggeprosjektet er beregnet til å koste. Tidligere i år uttrykte byens ordfører Jan Sigbjørnsen at han er sikker på at bygget skal kunne bygges med god sikkerhetsmargin innen den rammen.

Lokalavisen Agder rapporterer om at en stor mobilkran nå  har inntatt kinokvartalet i Flekkefjord, der kulturhuset etterhvert skal reise seg. Samtidig er grunnarbeidene i full gang. Bunnplaten til kultursenteret er planlagt ferdigstilt i siste del av november. Da starter arbeidet med å reise bygget.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. oktober 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer