Tradisjon tro arrangeres Smak og Sans på Lindesnes Fyr søndag 2 november. Fyrmuseet har invitert utstillere med "kortreiste" matprodukter og fagpersoner. Ta turen til fyrområdet og smak, opplev og nyt. Smak og sans har vært arrangert den første søndagen i november på Lindesnes Fyr hvert år siden 2008.

Til arrangementet er det invitert et knippe produsenter og leverandører av "kortreiste" produkter som faller inn i den ønskede profil for "Smak og Sans". Mange besøker Lindesnes Fyr for tiden. Selvsagt er det spennende å oppleve været med alle sansene nå i høststormene, men denne søndagen blir enda flere sanser som satt i fokus, først og fremst de som handler om smak og lukt.

Lindesnes Fyrmuseum stiller selvsagt med egen stand. Fyrmuseet har de senere årene satset på "Matminner" som egne salgsartikler. Her inngår alt fra honning til ramsløkpesto. Men kanskje mest kjent er signaturproduktet for Lindesnes: Tangsaltet.

Lindesnes Fyrmuseum er åpent fra klokken 10.00 til 17.00
Standene og markedet vil pågå fra klokken 12.00 – 16.00

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. oktober 2014 | Skriv ut siden