Første helg i advent, det vil si lørdag 29. og søndag 30. november, arrangerer Sjølingstad Uldvarefabrik, vest for Mandal, stort julemarked. Første søndag i advent, 30. november inviterer Fritidsmuseet på Kongsgård i Kristiansand til førjulshygge. Til begge arrangementene inviteres de som har lyst og anledning til å delta som utstillere.

Når det gjelder arrangementet på Sjølingstad Uldvarefabrik vil det ha åpent fra klokken 11.00 til 16.00 begge dagene. Museet søker deg som produserer varer for salg selv til å delta med salgsstand. Det er en forutsetning at utstilleren har produsert varene selv. Påmelding koster 400 kroner per utstiller. Hvis du ønsker å delta, fyller du ut svarslipp og returnerer til Sjølingstad Uldvarefabrik innen 10. november. Du får da tilsendt faktura med påmeldingsavgiften.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å delta på julemarkedet? Tips dem gjerne. Del gjerne på Facebook, Museet legger ut informasjon på Facebooksiden: www.facebook.com/museumsfabrikken

Mer informasjon finner du her: Brev til utstillere 2014

Første søndag i advent inviteres de som har lyst og anledning til å delta som utstiller på Førjulshygge til Fritidsmuseet på Kongsgård. Det er gratis å være med, og museet stiller med bodplass til alle. Med museets unike bygninger som ramme, ønsker museet å skape gammeldags julestemning til glede for både barn og voksne.

For å få dette til ønsker museet et bredest mulig utvalg av aktiviteter og salgsprodukter med tilknytning til håndverk og tradisjon. Deltakerne selger for egen regning, museet tar verken leie eller prosenter av salget. Arrangementet vil bli annonsert i Fædrelandsvennen og på egen hjemmeside, i tillegg sender vi ut pressemeldinger til aviser og radio.

Museet har salgsboder til alle og arrangementet finner sted fra klokken 12.00 til 17.00. Søndag vil folk fra museet være til stede fra klokka 09.30 for å anvise plass og ellers hjelpe deltagerne til rette. Arrangementet er i samarbeid med museets venneforening

Påmeldingsfrist: Så raskt som mulig og innen 31. oktober, gjerne på e-post. For annen informasjon: tlf. 38 10 26 80 og spør etter Eva Høiby eller Birgitte Sørensen, e-post: post@vestagdermuseet.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. oktober 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer