Illustrasjonsfoto: Bibliotektransport
Foto: Henry Langseth, UiA

Foto: Henry Langseth, UiA

Over nyttår vil det bli lyst ut en anbudskonkurranse for bibliotektransport i de to Agder-fylkene. I den forbindelse vil det bli avholdt et informasjonsmøte 4. desember 2014.

Bibliotekene i Agder har en felles transportordning som dekker alle kommunene, alle de videregående skolene og Universitetet i Agder. Gjeldende avtale løper ut 2015. I løpet av ettervinteren 2015 vil det bli lyst ut en anbudskonkurranse med tanke på å inngå en ny transportkontrakt fra og med 2016. 

Konseptet for tjenesten vil bli presentert på et informasjonsmøte i Kristiansand 4. desember. Vi ønsker på denne måten å gjøre det lettere for lokale leverandører å kunne levere konkurransedyktige tilbud når anbudskonkurransen lyses ut.

Møtet vil finne sted i fylkesutvalgssalen på fylkeshuset i Kristiansand torsdag 4. desember 2014, kl 13. Vi legger opp til ca en times presentasjon, og har deretter ytterligere en time til rådighet for spørsmål og kommentarer.

Kontaktperson: Kari Skibenes, e-post: kas@vaf.no, tlf: 94 85 98 56

av kas, publisert 26. november 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer