Fylkesvaraordfører Thore Westermoen vil torsdag 6. november ønske ungdomsskoleelever velkommen til UNG TEKNO på Kvadraturen skolesenter i Kristiansand 6. november. Dette er et arrangement som de seneste årene har vært et viktig bidrag når det gjelder å gi ungdom grunnlag til å foreta utdanningsvalg. I løpet av noen formiddagstimer vil unge rollemodeller fra næringslivet og Universitetet i Agder vil fortelle om sine valg av utdanning og yrke innen teknologifag.

Her er programmet for dagen:

0945 Velkomstmusikk

1000 Åpning ved  fylkesvaraordfører Thore Westermoen, Vest-Agder fylkeskommune

Programleder Fred Skagestad, NHO Agder
Bente Randby, opplæringskontoret EOSØR og en bedrift
Per Ole Sæverud, Bilbransjens Opplæringskontor Sør og en bedrift
Joey Brunton, OTEK Agder og en bedrift
Petter Blomkvist, Byggopp Agder og en bedrift
Preben Løkken Værholm, LO Vest-Agder
Studenter, UiA
Geir Kløkstad, UiA

1130 Lunsj
Stands og møte med innledere

1200 Teknoshow

Arrangører: NHO Agder, LO Vest-Agder, Vest-Agder fylkeskommune, Kvadraturen skolesenter, Opplæringskontoret EOSØR, Bilbransjens Opplæringskontor Sør, OTEK Agder, Byggopp Agder, Norske Rørleggerbedrifters Landsforening Avdeling Agder

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. november 2014 | Skriv ut siden