Det er besluttet at et møte som er oppsatt for hovedutvalg for kultur og utdanning 3. mars avlyses. Samtidig er det bestemt at det vil bli gjennomført et befaringsmøte til videregående skoler i Listerregionen 16. mars. Hovedutvalgets leder Olav Haavorstad opplyser at, i forbindelse med den pågående saken om ny skolestruktur for fylkeskommunens videregående opplæring frem mot 2030, ønsker hovedutvalget både å se på skolebyggene og møte ansatte og ledere på de fem skolene i Lister som berøres av forslagene som ligger i strukturplanen.

Det pågår nå en høringsrunde om skolestrukturplanen.  Høringsfristen er 5. mars. -I forbindelse med befaringsmøtet vil hovedutvalgets representanter også bli orientert om det som fremkommer i høringsuttalelsene som er innkommet. Gjennom en slik orientering, kombinert med befaring, vil grunnlaget for behandlingen av saken på neste møte 24. mars være best mulig, sier Olav Haavorstad.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. februar 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer