I flere år har russen på Vennesla videregående skole hatt engasjement for kreftsaken. I fjor satt venneslarussen innsamlingsrekord, med hele over 150.000 kroner til kreftsaken. I år vil også de eldre i Vennesla kunne glede seg over russens positive aktiviteter. Torsdag 19. februar er alle de eldre i Vennesla invitert til aktivitetsdag på Vennesla videregående skole.

Massevis av aktiviteter står på programmet. Ungdommene tilbyr også besøk, hjemme og på hjem, for dem som ikke kommer seg av sted til skolen. -Vi ble kontaktet av Livsglede for eldre, som lurte på om vi ville finne på noe sammen med dem. Det synes jeg er veldig gøy. Vi har funnet på aktivitetene, forteller visepresident i årets russestyre, Annika Wehus Knutsen til Vennesla Tidende.

Det blir kafé i kantina. Det legges opp til forskjellige spill.  I et av de store auditoriene blir det kinoforestilling av en god gammel klassiker. Til nå er 100 av rundt 130 russ påmeldt til aktivitetsdagen, men flere har også meldt sin interesse, blant annet elever som ennå ikke er russ..

I følge lokalavisen gleder russen seg stort til torsdag, og de håper at det lokale initiativet kan bli en tradisjon for russen. -Vi er veldig spente. Vi tror det blir gøy. Vi håper de som kommer får en god opplevelse. Det er det som er målet, sier russen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. februar 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer