Mandag 4. mai arrangerer Fylkeseldrerådet i Vest-Agder sin årlige vårkonferanse. Denne gang er konferansen lagt til Rosfjord Strandhotell i Lyngdal. På programmet for dagskonferansen er det satt opp to sentrale tema knyttet til aldersdiskriminering og hvilket innhold som ligger i begrepet om eldre som en ressurs. I tillegg vil pasientombud i Vest-Agder Gunhild Solberg ta opp aktuelle tema fra sin virksomhet.

Det er advokat og nestleder i Statens Seniorråd Erik Råd Herlofsen som vil ta for seg temaet aldersdiskriminering. Det legges opp til både spørsmål og kommentarer fra deltakerne i forbindelse med presentasjonen.

Hva betyr det når vi snakker om eldre som en ressurs? Det er spørsmålet som sosiolog, professor ved UiA og associate professor ve Northwestern University i Chicago Gunhild Hagestad vil gi svar på. Også etter hennes innlegg legges det opp til dialog med konferansedeltakerne.

De som vil vite mer om vårkonferansen eller melde seg på kan kontakte: marion.erichsen@vaf.no eller pr. telefon:416 20 003. Påmelding må være gjennomført innen 27.april 2015:

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. mars 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer