Kulturdepartementet og Næringsdepartementet har i 2015 utfordret Kristiansand til å arrangere årets kultur- og næringskonferanse. Kristiansand har tatt utfordringen, og inviterer i samarbeid: Vest- og Aust-Agder fylkeskommuner, Kristiansand kommune, Cultiva, Kilden teater- og konserthus og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, med støtte fra Sparebanken Sør til Kildenkonferansen i KILDEN teater- og konserthus i Kristiansand mandag 27. april og tirsdag 28. april.

Ideen til Kildenkonferansen ble unnfanget på en Kulturnæringskonferanse arrangert av Kulturdepartementet og Næringsdepartementet i Tromsø i 2014. Både Kulturminister Thorhild Widvey og Næringsminister Monica Mæland vil delta, i tillegg til en rekke andre aktører.

Den nasjonale kultur- og næringskonferansen vil fokusere på: 

 • HVORDAN BYGGE EN LANDSDEL 
 • HVORDAN INVESTERE I BARN OG UNGE
 • NÆRING OG SPONSING

Mer om konferansen på www.kildenkonferansen.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mars 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer