Kulturdepartementet og Næringsdepartementet har i 2015 utfordret Kristiansand til å arrangere årets kultur- og næringskonferanse. Kristiansand har tatt utfordringen, og inviterer i samarbeid: Vest- og Aust-Agder fylkeskommuner, Kristiansand kommune, Cultiva, Kilden teater- og konserthus og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, med støtte fra Sparebanken Sør til Kildenkonferansen i KILDEN teater- og konserthus i Kristiansand mandag 27. april og tirsdag 28. april.

Ideen til Kildenkonferansen ble unnfanget på en Kulturnæringskonferanse arrangert av Kulturdepartementet og Næringsdepartementet i Tromsø i 2014. Både Kulturminister Thorhild Widvey og Næringsminister Monica Mæland vil delta, i tillegg til en rekke andre aktører.

Den nasjonale kultur- og næringskonferansen vil fokusere på: 

 • HVORDAN BYGGE EN LANDSDEL 
 • HVORDAN INVESTERE I BARN OG UNGE
 • NÆRING OG SPONSING

Mer om konferansen på www.kildenkonferansen.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mars 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer