På de 13 partilistene som er innkommet til høstens fylkestingsvalg er det til sammen oppført 364 kandidater. Det er god spredning når det gjelder både alder og geografisk tilhørighet i fylket. Når det gjelder kandidatenes kjønn er det oppført 208 menn og 156 kvinner totalt på listene. Som øverste kandidat er ni menn og fire kvinner. Hos de åtte partiene som er representert i dagens fylkesting er det kun to som ikke skifter ut sin toppkandidat. Nedenfor finnes oversikt over listeforslagene og de enkelte partienes kandidater.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer