Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene reiste i fylkestingets møte onsdag en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman om mobbeombud i fylkeskommunal regi: -Vil fylkesordføreren og Vest-Agder Høyre nå støtte mitt forslag om at Vest-Agder fylkeskommune – nå får på plass et mobbeombud i fylkeskommunal regi? Fylkesordføreren viste til at det er flere elementer som bør vurderes. Han henstilte til hovedutvalg for kultur og utdanning at man foretar en bred evaluering av situasjonen rundt mobbing i videregående skole og vurderer interpellasjonens intensjon under behandlingen av en sak som er bestilt til hovedutvalgets møte i begynnelsen av mai.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer