I dag er det avsendt et brev til statsminister Erna Solberg og sju av hennes ministre hvor Sørlandstinget - ordførere, fylkesordførere og stortingspolitikere fra de to Agderfylkene - ber regjeringen arbeide for å gjøre Norge attraktiv for etablering av nye grønne datasentre. Konkret ber en regjeringen ta to grep. Det ene er å foreslå i statsbudsjettet for 2016 å senke elavgiften for grønne datasentre. Det andre er å beslutte at datafiber blir lagt sammen med de nye internasjonale strømkablene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer