I dag er det avsendt et brev til statsminister Erna Solberg og sju av hennes ministre hvor Sørlandstinget - ordførere, fylkesordførere og stortingspolitikere fra de to Agderfylkene - ber regjeringen arbeide for å gjøre Norge attraktiv for etablering av nye grønne datasentre. Konkret ber en regjeringen ta to grep. Det ene er å foreslå i statsbudsjettet for 2016 å senke elavgiften for grønne datasentre. Det andre er å beslutte at datafiber blir lagt sammen med de nye internasjonale strømkablene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer