Tirsdag 21. og onsdag 22. april samles fylkestinget til møte på Lindesnes Havhotell på Båly i Spangereid. Det står mange viktige saker på dagsorden. Det skal fattes endelig vedtak om skolebruksplanen for Vest-Agderskolen frem mot 2030. Årsberetningen for fjoråret skal gjennomgås. Det skal gis høringsuttalelser til kommunedelplaner for ny E-39. Det skal avklares om det skal etableres et nytt sentralt bussanlegg i Kristiansand. Og i tillegg behandles mange flere saker.

I begynnelsen av møtet tirsdag 21. april vil det bli gjennomført "Ungdommens spørretime".  Det innebærer at fylkestingspolitikerne utfordres til å besvare spørsmål fra representanter fra Ungdommens fylkesutvalg. Spørsmålene vil denne gangen blant annet dreie seg om: ungdomsmedvirkning, skolebruksplanen, lærlinger, nullutslippsbygg og psykisk helse i skolen.

Møtet på havhotellet er åpent for publikum.

Her finner du program og saksliste.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer