Tirsdag 21. og onsdag 22. april samles fylkestinget til møte på Lindesnes Havhotell på Båly i Spangereid. Det står mange viktige saker på dagsorden. Det skal fattes endelig vedtak om skolebruksplanen for Vest-Agderskolen frem mot 2030. Årsberetningen for fjoråret skal gjennomgås. Det skal gis høringsuttalelser til kommunedelplaner for ny E-39. Det skal avklares om det skal etableres et nytt sentralt bussanlegg i Kristiansand. Og i tillegg behandles mange flere saker.

I begynnelsen av møtet tirsdag 21. april vil det bli gjennomført "Ungdommens spørretime".  Det innebærer at fylkestingspolitikerne utfordres til å besvare spørsmål fra representanter fra Ungdommens fylkesutvalg. Spørsmålene vil denne gangen blant annet dreie seg om: ungdomsmedvirkning, skolebruksplanen, lærlinger, nullutslippsbygg og psykisk helse i skolen.

Møtet på havhotellet er åpent for publikum.

Her finner du program og saksliste.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer