"Vil fylkesordføreren og Vest-Agder Høyre nå støtte mitt forslag om at Vest-Agder fylkeskommune - nå får "på plass" et mobbeombud i fylkeskommunal regi?" Dette spørsmålet reiser fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene i en interpellasjon han har sendt til fylkesordfører Terje Damman. Interpellasjonen vil komme på dagsorden i fylkestingsmøtet 21. april.

I interpellasjonen skriver Vidar Kleppe at mobbing er et stort samfunnsproblem med mange og umenneskelige lidelser - som tar liv. -Jeg har en rekke ganger i fylkestinget tatt opp forslag om å få etablert et mobbeombud i Vest-Agder.  Senest i desember 2014 fremmet jeg forslag om et felles mobbeombud på Sørlandet, noe som dessverre KrF, den gangen stemte imot.  At KrFU på seneste årsmøtet i Vest-Agder KrF, nå har fått fylkespartiet til å støtte mitt forslag om å få på plass et mobbeombud i Vest-Agder - fortjener derfor heder og ros. Etter mine beregninger skulle det derfor nå være flertall for at Vest-Agder fylkeskommune nå kan få etablert et mobbeombud, understreker han.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer