Sirdal videregående skole på Tonstad vil arbeide målrettet med å utvikle miljøet på skolen videre, og i den forbindelse har skolen valgt MOT som samarbeidspartner. MOT springer ut av toppidrett, og det passer svært godt med skolens profil. I tillegg er allerede Sirdal kommune en MOT-kommune, slik at skolen og kommunen kan arbeide sammen for å skape en best mulig hverdag for alle ungdommer i Sirdal. MOT er en ideell organisasjon som har livet til ungdom i sentrum, som bevisstgjør ungdom til å ta egne valg og vise mot til å leve, MOT til å bry seg, MOT til å si nei

 

8. april kom MOT-turneen til Sirdal med artisten Chand som hovedattraksjon. Stian Sivertsen ble presentert som ny MOT-ambassadør. Han er en toppidrettsutøver som har klart å komme tilbake i verdenstoppen etter en svært alvorlig skade, og framstod som et flott forbilde for skolens elever.

 

Under konserten underskrev  rektor  Johan Vesteraas og MOT-representant Martin Aas  avtalen som gjøre Sirdal videregående skole til MOT-skole.

 

Fra skolestart i august 2015 vil skolen følge programmet til MOT med samlinger og aktiviteter som bevisstgjør elever og lærere på hvordan hver enkelt kan gjøre en forskjell og bidra til å skape et enda bedre skolemiljø.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer