I følge marsrapporten fra Lister bompengeselskap er det registrert en betydelig vekst i trafikken på E 39 første kvartal i år. I løpet av de tre månedene er det passert henimot 30 000 flere kjøretøyer gjennom bomstasjonen på Kvinesheia enn hva som var registret i tilsvarende periode i fjor. Det utgjør en trafikkvekst på 8,3 prosent.

For de tre bomstasjonene i Listerregionen samlet er veksten i første kvartal på 5,1 prosent. Det er økning på fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal med 5,7 prosent vekst i bompasseringer. På fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal er det registret nullvekst.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer