Nå kan du kjøpe komforttilbud på nattogene på Sørlandsbanen. Tilbudet er en pilot for å se om det blir populært nok til å sette inn som fast tilbud. Første reisedag er 22. juni. Sovevognene på Sørlandsbanen selges fort ut, og NSB ser på flere muligheter. -Kundene våre setter pris på tilbudet vi leverer, og det gir oss god motivasjon for å strebe etter å bli enda bedre, sier markedsansvarlig på Sørlandsbanen, Dag Brekkan.

-Komfortilbudet på nattogene ser vi i sammenheng med storsatsingen vi implementerte fra 14. desember 2014, med tilnærmede to-timesavganger mellom Stavanger, Kristiansand og Oslo. Tilbudet er helt nytt og vi håper det vil godt mottatt, fortsetter Brekkan.

To seter og voucher

 Målet for produktet er å øke kundetilfredsheten gjennom flere valgmuligheter, og mulighet for økt komfort på sitteproduktet.  -Billettering starter i komfortvognen, slik at reisende raskt kan legge seg til rette. En kan kjøpe garantert to seter for bare 195 kroner, som inkluderer gratis kaffe, te, kakao og voucher på  80 kroner i kafeen på reisen. Det blir selvfølgelig også nattpakker og natta-sjokolade, sier Brekkan.

Komfort Natt inneholder:

  • Garantert ledig sete ved siden av seg (to seter selges som ett)

  • Fri kaffe, te, kakao

  • Voucher på kr 80 som kan innløses i kafeen.

  • Natta-sjokolader

  • Nattpakker med pledd, pute etc.

 -Vi tror at dette nye produktet kan passe spesielt godt til reisende som kun reiser deler av strekningen. Nå er vi veldig spent på mottakelsen, sier Brekkan.

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. mai 2015 | Skriv ut siden