Setesdalsbanen er en av Sørlandets flotteste attraksjoner og et viktig nasjonalt kulturminne. Det er også et kjært og ettertraktet turistmål. For barn og unge er det i tillegg en levende måte å få oppleve historie på kombinert med en interessant og spennende tur i flott terreng.. Hvert år tilbyr Setesdalsbanen skole- og barnehagekjøring for barn (med følge) til spesialpris. Mange skoler og barnehager har allerede opplevd denne turen, og det er med glede de som jobber på Setesdalsbanen viderefører denne tradisjonen.

I 2015 foregår disse turene i uke 24, mandag 08. juni-onsdag 10. juni.

Påmelding/reservasjon til  setesdalsbanen@vestagdermuseet.no .
For utfyllende info, les her: Invitasjon skole- og barnehage 2015.

NB! Begrenset antall plasser – først til mølla!

av Torkelsen, Jan H., publisert 26. mai 2015 | Skriv ut siden