Trafikkmengden øker betydelig på E39. På grunnlag av statistikkmateriale fra Lister Bompengeselskap er det registret en vekst i antall passeringer i bomstasjonen på Kvinesheia på hele 6,4 prosent i løpet av årets fem første måneder. Dette er målt mot samme periode i fjor. Det utgjør henimot 44 000 flere passeringer gjennom bommen.

Når det gjelder trafikkutviklingen for de tre bomstasjonen i Lister samlet har det vært en økning på 3,9 prosent i år. Det er en tydelig trend at flere nå velger fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal fremfor fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal. På 465 har det vært en økning på 4,6 prosent, mens det på 43 er registret en nedgang på 0,3 prosent.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. juni 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer