Trafikkmengden øker betydelig på E39. På grunnlag av statistikkmateriale fra Lister Bompengeselskap er det registret en vekst i antall passeringer i bomstasjonen på Kvinesheia på hele 6,4 prosent i løpet av årets fem første måneder. Dette er målt mot samme periode i fjor. Det utgjør henimot 44 000 flere passeringer gjennom bommen.

Når det gjelder trafikkutviklingen for de tre bomstasjonen i Lister samlet har det vært en økning på 3,9 prosent i år. Det er en tydelig trend at flere nå velger fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal fremfor fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal. På 465 har det vært en økning på 4,6 prosent, mens det på 43 er registret en nedgang på 0,3 prosent.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. juni 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer