Fylkestinget samles 16. og 17. juni på Hotel Norge til vårens siste møte. Dette møtet er også det siste møtet for de 35 representantene som ble valgt til å sitte i fylkestinget i fireårsperioden som er over etter fylkestings og kommunestyrevalget 14. september. Da overtar 35 nyvalgte representanter. Saksmengden som representantene skal igjennom på møtet er rekordstor. Det skal fattes beslutninger i hele 37 saker. I tillegg skal fylkesordføreren svare på to interpellasjoner - en om økt tilgjengelighet til Kristiansand museums anlegg på Kongsgård og en om mulighetene fremover for Hidra landfastprosjektet i Flekkefjord.

Møtet på Hotel Norge er åpent for alle interesserte. Tirsdag 16. juni starter saksbehandlingen klokken 12.30. Da har hovedutvalgene og fylkesutvalget i forkant holdt egne ekstramøter. Onsdag 17. juni er møtestart klokken 09.00.

Hele sakslisten finner du her: http://opengov.cloudapp.net/Meetings/VAF/Meetings/Details/535483

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. juni 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer