Mandag 31. august går startskuddet for årets kampanje. Registrer dine grønne reiser og få muligheten til å vinne mange flotte premier.Kampanjeledelsen gleder seg til kick-off mandag 31.august. På bildet fra venstre, prosjektleder i Aptum Kommunikasjon, Ida Rosåsen, rådgiver i Klimalliansen, Hilde Finckenhagen, rådgiver i Kristiansand kommune og ATP- samarbeidet, Bjørne Jortveit, og rådgiver i klimaalliansen Beate Fiszkal.

Vinn gavekort på 2500 kroner

Jeg kjører grønt kampanjen starter mandag 31. august kl. 07.00, og varer frem til 13. november. Du kan registrere dine grønne reiser og få poeng fra og med kampanjestart, men allerede fra torsdag 27. august kan du melde deg på. Er du én av de 1000 første påmeldte som når 10 grønne poeng, er du med i trekningen av 20 gavekort av en verdi på 2500 kr.  Vinnerne kan velge mellom gavekort på Kilden, sportsartikler eller busskort.

Grønne fordeler

Det er ingen påmeldingsavgift, og alle som bor, jobber eller studerer i Kristiansandsregionen kan delta. Aldersgrensen er 15 år, og hensikten med kampanjen er å få så mange som mulig til å reise grønt. På denne måten kan du få bedre helse, spare penger og gjøre en innsats for klimaet.

Har du deltatt på Kampanjen tidligere, melder du deg på ved å skrive inn brukernavn (epostadresse) og passord. Har du ikke deltatt før, finner du fanen "Meld deg på" og følger forklaringen på jegkjorergront.no.

Hva er en grønn reise?

Alle reiser med buss / tog, på sykkel og til fots gjelder som en grønn reise dersom de kan erstatte bil, moped, motorsykkel o.l. En reise tur-retur gir ett grønt poeng.  

Ny kalenderfunksjon

Det har tidligere vært etterspørsel etter en kalenderfunksjon, og nytt i år er at alle poeng registreres på datoer. På denne måten kan du finne all historikk på datoer, og enkelt gjøre endringer. Her kan du også etterregistrere alle grønne reiser fra kampanjestart.

VJeg Kjoerer Groent 5015inn flotte premier

Hver uke trekkes to premier á 1000 kr. Alle som verver minst en deltaker, er garantert å vinne premie. Jeg kjører grønt har også milepælspremier (en sykkel når kampanjen runder 2000, 2500 og 3000 deltakere). Ved kampanjens ende trekkes vinnere i kategoriene grønn (30-50 poeng), grønnere (51-80 poeng) og grønnest over 80 poeng. Les mer om premiene her.

Destinasjon Paris

Liker du å sette deg grønne reisemål? Da kan du registrere dine reiselengder og poeng på «Mitt grønne reisemål». Årets destinasjon er Paris, og alle som når frem får en eksklusiv teknisk t-skjorte.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. august 2015 | Skriv ut siden