Bruk stemmeretten - Valget er ditt! Slik lyder oppfordringen fra engasjerte ungdommer i Ungdommens fylkesting i Vest-Agder. Frem til valgdagen 14. september vil de stå på for at flest mulig benytter seg av muligheten til å avgjøre hvilke politikere som skal velges inn i fylkestinget og de 15 kommunestyrene i Vest-Agder. Lørdag 15. august markerte ungdommene seg i Kristiansand, Mandal, Lyngdal og Flekkefjord med stands hvor de markedsførte fylkestingsvalget og viktigheten av valgdeltakelse.

Ungdomspolitikerne vil være synlige frem mot valgdagen med flotte T-skjorter og hettegensere som viser at de er med i Ungdommens fylkesting. De har fått produsert roll-ups, postere og små kort hvor det oppfordres til valgdeltakelse, hvilke partier som det kan velges mellom og hvor det er mulig å finne mer informasjon.

Det er representanter fra Ungdommens fylkesting og fylkesutvalg som har planlagt kampanjen og som nå også gjennomfører den. På de videregående skolene og i andre offentlige lokaler er det hengt opp plakater hvor ungdommene oppfordres til engasjement og valgdeltakelse.

Roll Up FT-valg 

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer