Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe har sendt inn en interpellasjon til fylkesordføreren. Han viser til at Elevorganisasjonen i Vest-Agder i dag leier et "lite egnet" lokale på Samsen i Kristiansand, og derfor" er "på jakt" etter et nytt kontor/lokale for å drive sitt viktige arbeid videre, for alle de tusener av elever som går på skolene i Vest-Agder". Dette ønsker Kleppe å finne en bedre løsning på.

-Jeg og Demokratene mener derfor bestemt, at det ville være en et godt bidrag fra fylkeskommunen til elevorganisasjonen i Vest-Agder, om fylkeskommunen kunne bidra med å gi elevorganisasjonen et gratis kontor/lokale på fylkeshuset i Kristiansand. Er fylkesordføreren enig med Demokratene i dette, spør Kleppe i interpellasjonen. 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. august 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer