Tall fra Lister Bompengeselskap viser at det i løpet av årets åtte første måneder har vært en økning i antall passeringer i bomstasjonen på E-39 på Kvinesheia. I forhold til samme periode i fjor har veksten vært på 5,2 prosent. Det innebærer at det har vært en økning på henimot 131 000 passeringer.

Totalt for de tre bomstasjonene i Lister har veksten i år vært på 3,5 prosent. Det er stadig flere som benytter fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal. Her har det vært en økning i bomstasjonen på 3,8 prosent. I bomstasjonen mellom Farsund og Lyngdal har veksten vært mer beskjeden, på kun 0,6 prosent.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer