11. - 12. november på Kilden teater-og konserthus/ UIA.

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen inviterer til nordisk konferanse. Programmet er klart og påmeldingen er åpnet. Samba 2015 setter fokus på det flotte arbeidet som gjøres lokalt og nasjonalt, sprer erfaringer og forskning til inspirasjon for eget arbeid.

Utvidet påmeldingsfrist: 23. oktober

Illustrasjonsfoto KKS

PROGRAM

Konferansen SamBA 2015 handler om SAMHANDLING for og med BARN og unge for å løfte kunst og kultur i opplæringen. I to dager setter vi fokus på mye av det flotte arbeidet som gjøres lokalt, vi sprer erfaringer og forskning. Målet er å inspirere og motivere til eget arbeid der DU bor og arbeider.Modeller, forskning og gode eksempler på samhandling vil bli presentert i penum, parallelle sesjoner, verksteder og gjennom kulturelle innslag. Konferansen har sitt utspring i Bodøpiloten som er et samarbeidsprosjekt mellom Bodø kommune, Nordland fylkeskommune, Universitetet i Nordland og Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS).

11.- 12.november Kristiansand - Kilden teater- og konserthus og Universitetet i Agder 

FOREDRAGSHOLDERE  Per Sundnes er konferansier i Kilden og professor Anne Bamford kjent fra bl.a WoW-faktoren er keynote speaker andre dag.Se program og informasjon om foredragsholdere og sesjoner i venstremenyen. PÅMELDING Påmelding til SamBa 2015 skjer via Deltager.no. Max antall deltakere er 250 Konferanseavgiften på kr 500,- inkluderer lunsj og kaffe begge dager  Festmiddag onsdag kveld kommer i tillegg. Se ellers spesifisering i påmeldingsskjemaet. Bruk eget kredittkort og legg ved kvitteringen når du sender inn reiseregning til arbeidsgiver/institusjon. Vi sender dessverre ikke faktura. 

Avmelding etter 12. oktober gir ikke rett til refusjon av deltakeravgiften..

Påmeldingsfrist 12.oktober  23. oktober

MÅLGRUPPE Lærere og ansatte i barnehage, skole og høyere utdanning, rektorer, styrere, skole- og barnehageeiere, involverte i kulturskole og Den kulturelle skolesekken, rådgivere, forskere, politikere, kulturarbeidere, bibliotekansatte, studenter og alle som er engasjert i kunst og kultur i skole, barnehage, kulturskole, forvaltning og høyere utdanning.

REISE OG OVERNATTING Du bestiller selv overnatting og reise til Kristiansand. Programmet er lagt slik at du kan komme på morgenen første dag. Bruk konferansekoden "SamBa 2015" for å få konferansepris fram til 12.oktober på følgende hotell: Clarion Hotel Ernst kr 1180,- pr natt m/frokost og Comfort Hotel kr 1080,- pr natt m/frokost

Velkommen til SamBa 2015 i Kristiansand!

Konferansen SamBa 2015 arrangeres av KKS i samarbeid med Universitetet i Agder, Vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune. For informasjon kontakt KKS ved rådgiver Merete Hassel 75517906 rmh@uin.no eller senterleder Kirsti Saxi 75517018 kis@uin.no.

av Ikdal, Irene, publisert 16. oktober 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer