SPOR - en forestilling med kontraster: Det stumme og det høylytte, det avanserte og det enkle, de profesjonelle og de ikke-profesjonelle. Alt i et samspill. Alt for å sette spor. Opplev den unike teateroppsetningen i konsertsalen i Kilden i Kristiansand fredag 23. og lørdag 24. oktober.

Det er ungdom med psykisk funksjonshemming, ungdom med musikk, dans, drama som valgfag, ungdom med fysisk funksjonshemming, ungdom fra idrettslinja og enkeltelever fra andre linjer på Kristiansand Katedralskole Gimle og Kvadraturen Skolesenter. En flott blanding av ungdommer som alle er dedikerte på sine områder, i en inkluderende forestilling med musikk, dans, akrobatikk og tablåer.

SPOR 1Formålet er å skape et innovativt møtepunkt mellom profesjonelle kunstnere og ungdommer, og ungdommer imellom, som bidrar til økt mestring, synlighet, toleranse og kvalitetsopplevelser. Og å skape en forestilling som berører og begeistrer.

Nykomponert musikk av Stig Nordhagen danner den musikalske og kunstneriske rammen om prosjektet.  Se det flotte samspillet mellom Kristiansand Symfoniorkester og elever ved Kristiansand Katedralskole Gimle og Kvadraturen Skolesenter.

Billettkjøp kan foretas her.

 

Se filmsnutt:

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. oktober 2015 | Skriv ut siden