Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt inn følgende interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman: "Etter min mening trenger ikke syke mennesker i Norge en helseminister som vil fjerne akuttkirurgien ved flere av landets lokalsykehus. Dette rammer i "høyeste grad" Flekkefjord sykehus, som er et av landets tryggeste og beste sykehus. Er det greit for fylkesordføreren at akuttkirurgien skal fjernes fra sykehuset i Flekkefjord, slik helseminister Bernt Høie fra Høyre har foreslått. Om ikke, hva vil fylkesordføreren "konkret gjøre" for å stoppe nedleggelsen av akuttkirurgien ved Flekkefjord sykehus?"

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. november 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer