Rett over nyttår er det klart for anleggsstart på veiprosjektet fylkesvei 43 Farsund sentrum. Byggearbeidene skal pågå frem til mai 2017. Farsund kommune skal også gjøre arbeider i området samtidig med veiarbeidene. Prosjektet vil gjøre hovedveien gjennom sentrum mer tydelig for de som skal kjøre videre mot Vanse, samtidig som det skal bli mer trafikksikkert for sidegatene i Farsund sentrum.

Lindland Maskin AS har blitt valgt til entreprenør på prosjektet etter en anbudsrunde der firmaet leverte billigste tilbud. Lindland er klar til oppstart av anleggsarbeidene rett etter nyttår. Hele prosjektet skal være ferdig innen mai 2017. Det blir omkjøring i hele perioden via Strandgaten - Havnegaten - Lauervik terrasse. Det vil bli tilgang til Farsund senter gjennom hele anleggsperioden fra en av sidene.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. desember 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer