Vest-Agder fylkeskommune ønsker alle en god jul og et godt nytt år. For sjette år på rad har vi i fylkeskommunen bestemt oss for ikke å bruke penger på julekort og porto. I stedet gir vi en pengegave til et verdig formål.


- Nå blir det julefeiring! Vi vil lage et skikkelig julearrangement, og nå tør vi satse på det, forteller Monica Strandmyr, når fylkesordfører Terje Damman uventet dukker opp med sjekken på 15 000 kr. (Monica står i midten på bildet og holder sjekker.)


- I år gir vi «julekort-pengene» til "Refugees Welcome to Agder". Vi hadde lyst til å gi et bidrag til denne dugnadsgjengen, forklarer Damman, som håper at pengene kan være et godt bidrag til et tilbud som på kort tid har engasjert mange.

BLITT TRADISJON
- I stedet for julekort og porto, sender vi elektronisk julehilsen. Pengene som på den måten blir frigitt har vi valgt å gi til et godt formål som en hilsen fra fylkeskommunen. Tidligere mottakere har bl.a vært Røde Kors/ABUP og Kirkens Bymisjon, forteller Damman.

ÅRETS MOTTAKER
"Refugees Welcome to Agder" er en partipolitisk uavhengig gruppe for folk som ønsker å bidra for å bedre situasjonen for flyktningene i Agder.  Gjennom vårt bidrag viser vi flyktningene at de er velkomne gjennom fokus på praktisk arbeid

av Macdonald, Cheryl, publisert 11. desember 2015 | Skriv ut siden