Fredag 22. januar inviterte fylkesutdanningssjefen og rektorene ved de videregående skolene i Kristiansand ansatte i fylkeskommunen med ledsagere til et arbeidsmiljøtiltak som ble svært godt mottatt. Rundt fire hundre deltok på en meget vellykket konsert i lokalene til Tangen videregående skole i Kristiansand. Fra hele fylket kom fylkeskommunale medarbeidere for å oppleve flere av de ypperste musikerne i landsdelen som for anledningen opptrådte sammen i bandet Soul Train. I front for bandet sto sangeren Knut Marius Djupvik, kjent blant annet fra TV-programmet The Voice.

-Det er første gang i løpet av mine snart tretti år som ansatt i fylkeskommunen har opplevd et slikt arrangement for oss ansatte. Dette er positivt for fellesskapet, arbeidsmiljøet og det er med å gjøre oss ansatte bedre kjent med hverandre. Vi jobber jo spredt over hele fylket, sa en av deltakerne etter han gjennom fredagskvelden både hadde koset seg med kolleger, lyttet til flotte bandpresentasjoner og danset med sin ledsager.

 

 

Soultrain Button

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. januar 2016 | Skriv ut siden