Aps gruppeleder Randi Øverland ba i dag i en interpellasjon i fylkestinget fylkesordfører Terje Damman om svar på om han har vært i kontakt med fylkesordføreren i Rogaland og invitert til samtaler om regionreformen på lik linje med Aust-Agder. Hun ba om at dersom ikke det er inngått avtale om nabosamtale med Rogaland må det gjøres omgående. Damman opplyste at han har tatt initiativ til en samtale med Rogaland fylkeskommune for å komme i dialog med nabofylket om det er grunnlag for videre prosess mellom de to fylkene. Det er lagt opp en prosess for Rogalands arbeid med regionreformen ut over våren, sa fylkesordføreren. Ha opplyste at samtaler er startet opp med Aust-Agder og han venter på at Rogaland gjør nødvendige vedtak for å kunne starte opp.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer