Aps gruppeleder Randi Øverland ba i dag i en interpellasjon i fylkestinget fylkesordfører Terje Damman om svar på om han har vært i kontakt med fylkesordføreren i Rogaland og invitert til samtaler om regionreformen på lik linje med Aust-Agder. Hun ba om at dersom ikke det er inngått avtale om nabosamtale med Rogaland må det gjøres omgående. Damman opplyste at han har tatt initiativ til en samtale med Rogaland fylkeskommune for å komme i dialog med nabofylket om det er grunnlag for videre prosess mellom de to fylkene. Det er lagt opp en prosess for Rogalands arbeid med regionreformen ut over våren, sa fylkesordføreren. Ha opplyste at samtaler er startet opp med Aust-Agder og han venter på at Rogaland gjør nødvendige vedtak for å kunne starte opp.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgmotiv 2019
  av jto, 24.05.19

  15 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Agder i 2019

  Les mer
 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer