Aps gruppeleder Randi Øverland ba i dag i en interpellasjon i fylkestinget fylkesordfører Terje Damman om svar på om han har vært i kontakt med fylkesordføreren i Rogaland og invitert til samtaler om regionreformen på lik linje med Aust-Agder. Hun ba om at dersom ikke det er inngått avtale om nabosamtale med Rogaland må det gjøres omgående. Damman opplyste at han har tatt initiativ til en samtale med Rogaland fylkeskommune for å komme i dialog med nabofylket om det er grunnlag for videre prosess mellom de to fylkene. Det er lagt opp en prosess for Rogalands arbeid med regionreformen ut over våren, sa fylkesordføreren. Ha opplyste at samtaler er startet opp med Aust-Agder og han venter på at Rogaland gjør nødvendige vedtak for å kunne starte opp.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer