Fredag 19. februar møtes representantene i fylkestingene for Vest-Agder og Aust-Agder på Strand Hotel på Fevik i Grimstad til et felles møte. På dagsorden er det regionreformen og spørsmålet om hva Agder gjør i den sammenheng som det er satt av mest tid til. Det vil bli holdt en innledning fra KS. Videre vil det blir orientert om hvordan det arbeides med et mulig sammenslått Trøndelag. Fylkesordførerne og opposisjonslederne fra Aust- og Vest-Agder vil se på ulike vinklinger på en mulig Agder-region, før det ender opp i en debatt. Dernest vil det bli sett på hva som vil kunne være viktige prioriteringer knyttet til en felles regional planstrategi. Avslutningsvis vil det bli orientert om virksomheten i Jernbaneforum Sør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer