Fredag 19. februar møtes representantene i fylkestingene for Vest-Agder og Aust-Agder på Strand Hotel på Fevik i Grimstad til et felles møte. På dagsorden er det regionreformen og spørsmålet om hva Agder gjør i den sammenheng som det er satt av mest tid til. Det vil bli holdt en innledning fra KS. Videre vil det blir orientert om hvordan det arbeides med et mulig sammenslått Trøndelag. Fylkesordførerne og opposisjonslederne fra Aust- og Vest-Agder vil se på ulike vinklinger på en mulig Agder-region, før det ender opp i en debatt. Dernest vil det bli sett på hva som vil kunne være viktige prioriteringer knyttet til en felles regional planstrategi. Avslutningsvis vil det bli orientert om virksomheten i Jernbaneforum Sør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer