Fredag 19. februar møtes representantene i fylkestingene for Vest-Agder og Aust-Agder på Strand Hotel på Fevik i Grimstad til et felles møte. På dagsorden er det regionreformen og spørsmålet om hva Agder gjør i den sammenheng som det er satt av mest tid til. Det vil bli holdt en innledning fra KS. Videre vil det blir orientert om hvordan det arbeides med et mulig sammenslått Trøndelag. Fylkesordførerne og opposisjonslederne fra Aust- og Vest-Agder vil se på ulike vinklinger på en mulig Agder-region, før det ender opp i en debatt. Dernest vil det bli sett på hva som vil kunne være viktige prioriteringer knyttet til en felles regional planstrategi. Avslutningsvis vil det bli orientert om virksomheten i Jernbaneforum Sør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer