Fylkestinget vedtok i sist møte et reglement for Yrkesopplæringsnemnda i Vest-Agder. Samtidig ble det valgt hvem som skal være faste representanter og vararepresentanter. Det skal være to valgte fylkestingsrepresentanter i nemda. Disse to vil være Gunvor Birkeland (SP) med vararepresentant Janne Nystøl (KrF) og Randi Øverland (AP) med vararepresentant Karin Hodne (AP)

Fylkestinget valgte også øvrige representanter som ikke er fylkespolitikere. Fra arbeidsgiverorganisasjonene ble valgt fra NHO Fred Skagestad med vararepresentant Deanna Haslerud og fra KS Torbjørn Tablå med vararepresentant Håvard Solum. Fra arbeidstakerorganisasjonene ble valgt fra LO Agnes Norgaard med vararepresentant Hildegunn Fardal og fra YS Birger Herman Andersen med vararepresentant Synnøve H. Prebensen. Som lærlingerepresentant valgte fylkestinget Sondre Austvik. Fylkesordføreren fikk fullmakt til å oppnevne ytterligere en representant for elever/lærlinger med møte-, tale- og forslagsrett.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer