Fylkestinget vedtok i sist møte et reglement for Yrkesopplæringsnemnda i Vest-Agder. Samtidig ble det valgt hvem som skal være faste representanter og vararepresentanter. Det skal være to valgte fylkestingsrepresentanter i nemda. Disse to vil være Gunvor Birkeland (SP) med vararepresentant Janne Nystøl (KrF) og Randi Øverland (AP) med vararepresentant Karin Hodne (AP)

Fylkestinget valgte også øvrige representanter som ikke er fylkespolitikere. Fra arbeidsgiverorganisasjonene ble valgt fra NHO Fred Skagestad med vararepresentant Deanna Haslerud og fra KS Torbjørn Tablå med vararepresentant Håvard Solum. Fra arbeidstakerorganisasjonene ble valgt fra LO Agnes Norgaard med vararepresentant Hildegunn Fardal og fra YS Birger Herman Andersen med vararepresentant Synnøve H. Prebensen. Som lærlingerepresentant valgte fylkestinget Sondre Austvik. Fylkesordføreren fikk fullmakt til å oppnevne ytterligere en representant for elever/lærlinger med møte-, tale- og forslagsrett.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgmotiv 2019
  av jto, 24.05.19

  15 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Agder i 2019

  Les mer
 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer