Fylkestinget vedtok i sist møte et reglement for Yrkesopplæringsnemnda i Vest-Agder. Samtidig ble det valgt hvem som skal være faste representanter og vararepresentanter. Det skal være to valgte fylkestingsrepresentanter i nemda. Disse to vil være Gunvor Birkeland (SP) med vararepresentant Janne Nystøl (KrF) og Randi Øverland (AP) med vararepresentant Karin Hodne (AP)

Fylkestinget valgte også øvrige representanter som ikke er fylkespolitikere. Fra arbeidsgiverorganisasjonene ble valgt fra NHO Fred Skagestad med vararepresentant Deanna Haslerud og fra KS Torbjørn Tablå med vararepresentant Håvard Solum. Fra arbeidstakerorganisasjonene ble valgt fra LO Agnes Norgaard med vararepresentant Hildegunn Fardal og fra YS Birger Herman Andersen med vararepresentant Synnøve H. Prebensen. Som lærlingerepresentant valgte fylkestinget Sondre Austvik. Fylkesordføreren fikk fullmakt til å oppnevne ytterligere en representant for elever/lærlinger med møte-, tale- og forslagsrett.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer