Lister Bompengeselskap har nå klare tallene for januartrafikken gjennom bomstasjonene i regionen. Det mest fremtredende er at det har vært en økning på hele 7,6 passeringer i bomstasjonen på Kollevoll på fylkevei 43 mellom Farsund og Lyngdal. På den andre fylkesveien fra Farsund, fylkesvei 465 mot Kvinesdal, ble det samtidig på bomstasjonen på Gjervollstad notert en økning i bompasseringer på 2,7 prosent. Det er også uvanlig med reduksjon i trafikkmengden, men i januar gikk trafikken i bomstasjonen på E39 Handeland ned med 2,6 prosent i forhold til januar 2015.

Totalt passerte det 223 574 kjøretøyer gjennom Lister-bomstasjonene i januar. Det gjennomsnittlige døgnantallet for passeringer gikk opp fra 7107 i januar i fjor til 7212 i samme måned i år. Den samlede trafikkøkningen i januar var på 1,5 prosent.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer