Lister Bompengeselskap har nå klare tallene for januartrafikken gjennom bomstasjonene i regionen. Det mest fremtredende er at det har vært en økning på hele 7,6 passeringer i bomstasjonen på Kollevoll på fylkevei 43 mellom Farsund og Lyngdal. På den andre fylkesveien fra Farsund, fylkesvei 465 mot Kvinesdal, ble det samtidig på bomstasjonen på Gjervollstad notert en økning i bompasseringer på 2,7 prosent. Det er også uvanlig med reduksjon i trafikkmengden, men i januar gikk trafikken i bomstasjonen på E39 Handeland ned med 2,6 prosent i forhold til januar 2015.

Totalt passerte det 223 574 kjøretøyer gjennom Lister-bomstasjonene i januar. Det gjennomsnittlige døgnantallet for passeringer gikk opp fra 7107 i januar i fjor til 7212 i samme måned i år. Den samlede trafikkøkningen i januar var på 1,5 prosent.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer