Lister Bompengeselskap har nå klare tallene for januartrafikken gjennom bomstasjonene i regionen. Det mest fremtredende er at det har vært en økning på hele 7,6 passeringer i bomstasjonen på Kollevoll på fylkevei 43 mellom Farsund og Lyngdal. På den andre fylkesveien fra Farsund, fylkesvei 465 mot Kvinesdal, ble det samtidig på bomstasjonen på Gjervollstad notert en økning i bompasseringer på 2,7 prosent. Det er også uvanlig med reduksjon i trafikkmengden, men i januar gikk trafikken i bomstasjonen på E39 Handeland ned med 2,6 prosent i forhold til januar 2015.

Totalt passerte det 223 574 kjøretøyer gjennom Lister-bomstasjonene i januar. Det gjennomsnittlige døgnantallet for passeringer gikk opp fra 7107 i januar i fjor til 7212 i samme måned i år. Den samlede trafikkøkningen i januar var på 1,5 prosent.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer