Satser din virksomhet på opplevelser? Har dere en idé, men ikke tid eller kompetanse til å utvikle den selv? Da kan du engasjere en kandidat med fullført bachelorprogram i "opplevelsesbasert reiseliv" fra Universitetet i Agder. Vest-Agder fylkeskommune byr på tilskudd tilsvarende en halv årslønn for kandidaten.

Les vårt ferske blogginnlegg her.

Universitetet i Agder og fylkeskommunen samarbeider på femte året om trainee-ordningen. Vi søker nå etter virksomheter med relevante utviklingsprosjekt. Det vil være bedriften som har ansettelses- og arbeidsgiveransvar, men fylkeskommunen tilbyr oppfølging gjennom hele prosjektperioden (12 måneder). I tillegg knyttes trainee opp mot faglig veileder fra UiA.

Prosjekter med tydelig definerte utviklingsoppgaver, som også har overføringsverdi til andre deler av reiselivet, vil prioriteres. Inntil to prosjekter årlig kan få innvilget tilskudd fra fylkeskommunen. Etter endt prosjektperiode skal trainee levere en rapport hvor resultater fra arbeides vil offentliggjøres.

Søknadsfrist for prosjekter/virksomheter er 1. april 2016. Søknad sendes via portalen www.regionalforvaltning.no.

Søknadsfrist for kandidater er 1. mai hvert år. Følge med på facebooksiden "Trainee Opplevelsesbasert Reiseliv UiA".

Ta gjerne kontakt med rådgiver og ansvarlig for ordningen i fylkeskommunen, Siv Hemsett / she@vaf.no. 

 

Mer informasjon om tidligere prosjekter etc. finner du her.

av Hemsett, Siv, publisert 12. februar 2016 | Skriv ut siden