Stadig flere bibliotek i Agder lanserer nye nettsider med hjelp fra fylkesbibliotekene

Vi gratulerer Kristiansand, Mandal og Vennesla med flotte nye nettsider!

Ta en titt på sidene her:

http://krsbib.no

http://venneslakulturhus.no

http://mandalbibliotek.no/

Webløft er et fellesprosjekt mellom flere norske fylkesbibliotek,  initiert av Buskerud fylkesbibliotek, med Petter von Krogh som prosjektleder. Det toårige prosjektet «Webløft – bibliotekenes egen nettløsning» med prosjekt- og utviklingssmidler fra Nasjonalbiblioteket startet i mars 2015. Løsningen er basert på at bibliotekene selv lager nettsidene, både design, arkitektur og innhold, ut i fra webløfts muligheter. 

Fra Webløfts egne sider:
"Vi sier: Invester i utvikling, ikke produkter. Bruk pengene på design, ikke plattform. Med Webløft utnytter vi samarbeidspotensialet i en åpen, felles plattform. Sammen skal vi investere i utvikling av komponenter som bibliotekene har bruk for og dele produktene med fellesskapet.Vi skal også legge til rette for deling av det innholdet som det enkelte bibliotek produserer."

Fra Aust-Agder er foreløpig disse bibliotekene lansert, og flere er rett rundt hjørnet:

GjerstadVegårsheiÅmliRisør og Lillesand folkebibliotek

Webloftlogo

av just9, publisert 4. februar 2016 | Skriv ut siden

Venneslakult

Venneslakult

Venneslakult
Krsbib

Krsbib

Krsbib
Mandalbibliotek

Mandalbibliotek

Mandalbibliotek

Siste fra Fylkesbiblioteket

  • Bokbussen Ved Spangereid Skole
    av jto, 11.06.19

    Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

    Les mer