Har du mistanke om juks og svindel rundt kjøretøy eller trafikkskoler kan du sende det til krimtips@vegvesen.no I det siste har det vært flere oppslag i media om svindel med kjøretøy og juks på teoriprøver. Statens vegvesen har opprettet en ny enhet som skal bidra til å forebygge og avdekke samfunnsskadelig og kriminell aktivitet på trafikant- og kjøretøyområdet.

-Vi ønsker tips om tilfeller der det er grunn til å tro at det foregår juks, svindel og kriminelle handlinger innenfor hele trafikant- og kjøretøyområdet. Vi har derfor opprettet en egen tipsadresse krimtips@vegvesen.no som vi håper mange vil bruke. Det sier Jon Molnes i Statens vegvesen som leder den nye enheten.

Krimenheten skal blant annet samle og systematisere informasjon: Bedre kunnskap og oversikt er viktig for å målrette tiltak, arbeidsprosesser og regelverk.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. mars 2016 | Skriv ut siden