-Listerpakken som ble påbegynt for ti, tolv år siden for å bygge ut veiinfrastrukturen i vestre del av Vest-Agder, har vært en berikelse og velsignelse for Listerregionen. Den har bidratt til å binde sammen denne delen av fylket på en effektiv og flott måte. Reisetiden mellom sentrale steder i kommunene er nå halvert. Det gir et godt grunnlag for å videreutvikle Listerregionen ut fra helt nye forutsetning og på et helt annet grunnlag, sa Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen da han i dag holdt en orientering for representantene i fylkeskommunens hovedutvalg på et møte på Nordberg Fort på Vanse.

Ordfører Abrahamsen opplyste videre at arbeidet på fylkesvei 43 i Farsund sentrum nå pågår. Det skaper en del utfordringer for fremkommeligheten i byen, men vil når veianlegget står ferdig medføre at trafikkavviklingen i Farsund by bedres betydelig. Kloss opp i veianlegget, på Vestsiden, åpnes det for øvrig i kommende uke et stort nytt kjøpesenter. I det omkringliggende området vil det i årene fremover bli bygd ut en stor, moderne bydel.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer