-Listerpakken som ble påbegynt for ti, tolv år siden for å bygge ut veiinfrastrukturen i vestre del av Vest-Agder, har vært en berikelse og velsignelse for Listerregionen. Den har bidratt til å binde sammen denne delen av fylket på en effektiv og flott måte. Reisetiden mellom sentrale steder i kommunene er nå halvert. Det gir et godt grunnlag for å videreutvikle Listerregionen ut fra helt nye forutsetning og på et helt annet grunnlag, sa Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen da han i dag holdt en orientering for representantene i fylkeskommunens hovedutvalg på et møte på Nordberg Fort på Vanse.

Ordfører Abrahamsen opplyste videre at arbeidet på fylkesvei 43 i Farsund sentrum nå pågår. Det skaper en del utfordringer for fremkommeligheten i byen, men vil når veianlegget står ferdig medføre at trafikkavviklingen i Farsund by bedres betydelig. Kloss opp i veianlegget, på Vestsiden, åpnes det for øvrig i kommende uke et stort nytt kjøpesenter. I det omkringliggende området vil det i årene fremover bli bygd ut en stor, moderne bydel.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer