-Listerpakken som ble påbegynt for ti, tolv år siden for å bygge ut veiinfrastrukturen i vestre del av Vest-Agder, har vært en berikelse og velsignelse for Listerregionen. Den har bidratt til å binde sammen denne delen av fylket på en effektiv og flott måte. Reisetiden mellom sentrale steder i kommunene er nå halvert. Det gir et godt grunnlag for å videreutvikle Listerregionen ut fra helt nye forutsetning og på et helt annet grunnlag, sa Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen da han i dag holdt en orientering for representantene i fylkeskommunens hovedutvalg på et møte på Nordberg Fort på Vanse.

Ordfører Abrahamsen opplyste videre at arbeidet på fylkesvei 43 i Farsund sentrum nå pågår. Det skaper en del utfordringer for fremkommeligheten i byen, men vil når veianlegget står ferdig medføre at trafikkavviklingen i Farsund by bedres betydelig. Kloss opp i veianlegget, på Vestsiden, åpnes det for øvrig i kommende uke et stort nytt kjøpesenter. I det omkringliggende området vil det i årene fremover bli bygd ut en stor, moderne bydel.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer