Torsdag 13. og fredag 14. oktober arrangeres Agderseminaret 2016. Tittelen på seminaret i år er På vandring og på flukt. Migrasjon i historisk perspektiv. Ikke siden andre verdenskrig har flere mennesker vært på vandring og på flukt – over landegrenser og i sitt eget land. Årets seminar vil trekke de lange linjene gjennom de siste hundreårenes migrasjonshistorie. Seminarets første dag er viet utvandring, mens siste dag retter søkelys sterkere på dagens situasjon med stor innvandring og et flerkulturelt Norge. Den internasjonale situasjonen, før og nå, danner rammen rundt de ti foredragene.

Seminaret vil finne sted på Universitetet i Agder, Gimlemoen, Kristiansand.

Her kan du lese program, melde deg på og finne praktisk informasjon: http://www.uia.no/arrangementer/agderseminaret-2016-paa-vandring-og-paa-flukt-migrasjon-i-historisk-perspektiv 

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. august 2016 | Skriv ut siden