Fra 25. september til 1. oktober kan du delta på mange arrangementer om økologisk mat. Er du interessert i økologisk mat og økologisk landbruk? Da er Økouka noe for deg! Det blir fokus både på produksjon og forbruk. Du kan delta på Åpen økologisk gård hos lokale produsenter eller lære å lage økologisk barnemat eller delta på noen av de andre arrangementene som skal være i løpet av Økouka. Der er arrangementer som passer for alle målgrupper – fra spedbarnsforeldre til godt voksen, bønder og forbrukere.

Det er mange aktører som bidrar med arrangementer i løpet av uka, se vedlagte program.

Fylkesordfører Terje Damman i Vest-Agder skal åpne Økouka på kick-off arrangementet i Dyreparken søndag 25. september.

Målet med Økouka er å bidra til økt interesse for og forbruk av økologisk mat produsert på norske ressurser og å motivere flere bønder til å satse på økologisk produksjon. Økouka startet i Nord-Trøndelag i 2011 og arrangeres i år ti ulike steder i landet. Dette er første Økouka i Agder.

Oikos Agder er prosjekteier og koordinerer Økouka. 

Lenke til Økoukas nettsider.

 Økologiske Jordbær

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. september 2016 | Skriv ut siden