Regjeringen vil fornye innholdet i yrkesfagene, opplyser Kunnskapsdepartementet i en pressemelding. Våren 2016 leverte fem yrkesfaglige utvalg sine rapporter og anbefalinger. I april 2016 fikk Utdanningsdirektoratet overlevert de faglige rådene sine forslag og anbefalinger til endringer i de yrkesfaglige utdanningene. Direktoratet vil komme med sin endelige og helhetlige anbefaling til Kunnskapsdepartementet ved utgangen av september 2016. Regjeringen vil legge fram sine forslag til endringer våren 2017.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. september 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer