I samarbeid med en rekke partnere inviterer Aust- og Vest-Agder fylkeskommuner til en spennende uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling og gründerskap. Gründeruka Agder har som mål å bidra til at det skapes flere vekstkraftige gründervirksomheter i landsdelen. Målgruppen er alle med interesse for entreprenørskap, de med en god ide eller lyst til å starte/videreutvikle egen bedrift. Under uka kan man få informasjon, dele erfaringer, delta på kurs og arrangementer og opprette kontakt med gode hjelpere i virkemiddelapparatet.

Gründeruka i uke 46 er Norges bidrag til Global Entrepreneurship Week (gew.co), en verdensdekkende bevegelse som arrangerer gründer- og entreprenørskapsrettede aktiviteter under samme uke i hele 160 land.

Agder arrangerte Gründeruka for første gang i 2015. Aust-Agder fylkeskommune og Vest-Agder fylkeskommune koordinerer Gründeruka Agder i samarbeid med det regionale partnerskapet. Partnerskapets nettverk er stort og omfavner en rekke viktige og relevante aktører som ønsker å bidra til en målrettet næringsutvikling på dette feltet. Arrangementer og aktiviteter i løpet av uken skal arrangeres av private og offentlige aktører med innovasjon og gründerskap på dagsorden.

Les mer på www.uka46.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2016 | Skriv ut siden