Går du med en gründer i magen? Da bør du krysse av uke 46 i kalenderen! Mandag 14. november åpner Gründeruka i Agder. Gjennom hele uka blir det arrangementer, møteplasser, kurs og foredrag, med fokus på entreprenørskap, kreativitet og forretningsutvikling. Målet er å motivere flere til å skape og videreutvikle egne bedrifter.

Programmet for Gründeruka Agder 2016 finner du på nettsiden www.uka46.no

Tettpakket program
Uka åpnes på Bluebox i Grimstad mandag 14. november. Deretter går det i ett, med et bredt tilbud av arrangementer over hele regionen.

Arrangementene vil handle om alt fra forretningsutvikling, finansiering og varemerkebeskyttelse til bedriftsøkonomi, markedsføring og bærekraft. Det blir også en rekke sosiale møteplasser rundt omkring – både minglekveld, innovasjonskafé, gründerpub og gründerkaraoke. 

Bredt samarbeid
Gründeruka Agder 2016 blir til gjennom et bredt samarbeid mellom offentlige og private aktører som jobber for næringsutvikling, innovasjon og nyskaping.  Dette omfatter bl.a. kommuner, regionråd, næringsforeninger, Innovasjon Norge Agder, Ungt Entreprenørskap Agder, næringshager, inkubatorer, etablerersenter med flere.

Fylkeskommunene i Aust- og Vest-Agder koordinerer arbeidet.

Gründeruka Agder er del av den internasjonale gründeruka ("Global Entrepreneurship Week") og ble gjennomført for første gang i Agder i fjor høst.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. november 2016 | Skriv ut siden