-Vi har vært riktig så snille i år og fylkespolitikerne er vår julenisse! Da er det endelig offisielt! Nylig vedtok fylkestinget neste års budsjett for Vest Agder fylke. I det vedtatte budsjettet ligger det inne 2,5 millioner kroner til oppgradering av skytehall og ny rulleskimølle! Dette gir oss enorme muligheter! Det skriver Sirdal videregående skole på nettsiden deres.

-Vi er evig takknemlige for at politikerne i Vest Agder gir oss muligheten til å utvikle produktet vi allerede har til ett nytt nivå. Dette viser at politikerne er fornøyd med arbeidet vi gjør. Det gjør oss ekstremt ydmyke og stolte.  Vi er klare til å legge ned enda mer innsats for å utvikle våre elever i årene som kommer! Dette var stor stas for hele regionen og styrker Sirdal som ski og skiskytterdestinasjon de neste årene!

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. desember 2016 | Skriv ut siden