Workshop

Hans Jacob Brekke fra Sparebanken Sør har gode råd til bibliotekarene på Agder. Foto: Kristin Havstad.

Våren 2016 ble ny serviceerklæring for bibliotek på Agder lansert og
11.januar 2017 sparker vi i gang en ny runde med oppmerksomhet om alt bibliotekene har å tilby! Kampanjen foregår på sosiale medier og sammen med Aust-Agder bibliotek og kulturformidling arrangerte Fylkesbiblioteket kick-off på UiA Grimstad med kurs og workshop om markedsføring på sosiale medier.

Nesten 30 representanter fra 15 Agderbibliotek deltok på kurs og workshop om markedsføring på sosiale medier på Campus Grimstad 11.januar 2017. Innledere fra Sparebanken Sør og Kristiansand folkebibliotek bidro med erfaring, tips og råd om effektiv bruk av sosiale kanaler som Facebook og Instagram i markedsføringsøyemed.

Bibliotekene på Agder har vært synlige på Facebook i mange år og mange bruker allerede denne kanalen aktivt for å være i dialog med publikum, markedsføre arrangementer og vise frem bibliotekmangfoldet. Målet med denne dagen var å bli inspirert til å ta noen skritt videre, bli enda litt bedre og dele enda mere. 

Kampanjen varer fra 11. - 31. januar og vil foregå delvis gjennom posting på Facebooksiden Gjenoppdag biblioteket og aktiviteter på de lokale bibliotekenes Facebooksider og Instagramprofiler. Det er laget noen reklamekrus som bibliotekene selv kan bruke i markedsføringen og dele ut som gaver og premier til sine bibliotekbrukere. Vi gleder oss til å følge med på det som skjer rundt i bibliotekene fremover!

#agderbib 

 

av Stenbro, Nina, publisert 13. januar 2017 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer
 • Ebokbib Logo Rund
  av jto, 06.02.19

  eBokBib opphører til nyttår

  Les mer
 • Bokbussen Med Å Markere Bokåret 20+19
  av Torvald Hellum, 27.12.18

  600.000 kroner til å markere Bokåret 2019 i Agder

  Les mer

Siste fra Kultur

 • Setesdalsbanen Sommeren 2019
  av jto, 15.05.19

  Sesongåpning på Setesdalsbanen

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.05.19

  Fylkestinget vil være med å sikre Vest-Agder-museets gjenstander

  Les mer