Sirdal videregående skole inviterer til rekrutteringssamling fra onsdag 8. til fredag 10. februar. Alle elever i 10. klasse, vg1- og vg2-elever er invitert til å delta på samlingen. Her vil deltakerne få vist fremfrem skolen, elevheimen og treningsarenaer, samt bli informert om planene fremover.

I Sirdal er det svært gode treningsforhold med idrettshall, styrkerom, svømmehall og ikke minst Feed Skiarena. Feed hadde senior-NM i skiskyting i 2015 og nå til høsten vil NM i rulleskiskyting foregå på Feed. 

Sirdal videregående rustes opp for flere millioner i utstyr øremerket ski og skiskytterelevene. Skolen får rulleskimølle som skal være klar til skolestart i august, og den innendørs skytehallen får elektroniske skiver. I tillegg har Sirdal kommune besluttet å bygge en ny flerbrukshall med 40x60 meter spilleflate, treningssenter og klatrevegg. Dette er noe skolens elever vil nyte godt av.

Sirdal videregående skole satser hardt på å utvikle skiløpere som blir gode seniorer de neste årene. På samlingen vil skolen også informere om hvordan skoledagen er lagt opp og hvordan opplegget er for å fordele skole og trening i hverdagen.

Deltakerne vil bo på elevheimen hvor det blir servert frokost og middag hver dag i uka. Ved elevheimen er det alltid noen voksne som har vakt og det legges stor vekt på at alle skal kunne føle seg trygge når de flytter hjemmefra for å gå på skole i Sirdal.

I samarbeid med Sirdal Ski får du som elev anledning til å delta på 35-40 samlingsdøgn i året og fem fellestreninger i uka for langrenn og skiskyttere.

I forbindelse med nasjonale konkurranser har skolen eget reiseopplegg og trenerne er med for å følge opp elever også når de skal konkurrere.  

I tillegg har skolen en egen smørebuss med to faste smørere som er med på norgescup og NM. Disse smørerne er også ansvarlige for sliping av ski for skolens elever.

Høres dette interessant ut? Er du lysten på å utvikle deg som skiløper eller skiskytter de neste årene? Da er det ingenting å lure på. Ta kontakt for en hyggelig prat og hør hva vi har å tilby.

Skolen åpner for ti plasser i skiskyting og ti plasser i langrenn. Første mann til mølla gjelder, så vær rask slik at du er sikker på at du får en plass på samlingen!

For påmelding og ytterligere info, kontakt:
Langrenn: Håvard Graffer Bye, 92 22 53 93 eller Haby@vaf.no
Skiskyting: Thomas Åbø, 47 27 37 28 eller thab@vaf.no

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. januar 2017 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer