I forbindelse med samarbeidsavtalen mellom fylkesbiblioteket og Kristiansand folkebibliotek, har barne- og ungdomsavdelingen ved folkebiblioteket gjenopplivet barnebokmøtene som tidligere ble gjennomført i Vest-Agder. Dette er et tiltak flere har etterspurt, og derfor er det en glede for Kristiansand folkebibliotek og Vest-Agder fylkesbibliotek å kunne invitere til barnebokmøte!

Barnebokmøtene forutsetter aktiv medvirkning fra deltakerne. Etter påmelding fordeles bøker slik at hver deltaker får ansvar for to bøker. Det lages en kort anmeldelse/omtale av hovedboken. Man deltar i diskusjonen rundt den andre boken. Det er likevel en fordel at man har lest flest mulig bøker for å kunne delta i debatten.

Omtalene publiseres på bloggen Vest-Agder leser barnebøker som er opprettet for barnebokmøtene. Påmeldingsfristen er nå ute, og leseliste er lagt ut på bloggen.

Møtet finner sted 19. november 2012 i Mandal bibliotek, og vi begynner med en omvisning i det nye biblioteket.

Vi ønsker at barnebokmøtene skal være gratis for deltagerne, og forbeholder derfor kurset for bibliotekansatte i Vest-Agder. Det vil bli servert en enkel lunsj.

Arrangementet er et samarbeid mellom Vest-Agder fylkesbibliotek, Kristiansand folkebibliotek og Mandal bibliotek.

Velkommen til Mandal bibliotek mandag 19. november kl. 10.00!

av Skibenes, Kari, publisert 22. oktober 2012 | Skriv ut siden