Vårens bibliotekmøte setter fokus på bibliotekutviklingsarbeid. Nasjonalbiblioteket har oppfordret regionene til å arbeide strategisk med planlegging av bibliotekutvikling og oppfordrer bibliotekene til å bli mer aktive til å søke prosjektmidlene som Nasjonalbiblioteket forvalter. Ved hjelp av innholdet på bibliotekmøtet ønsker fylkesbibliotekene i Aust-Agder og Vest-Agder å legge til rette for at bibliotekene får nødvendig kompetanse til å sette i gang ulike typer bibliotekutviklingsprosjekter.

Påmelding sendes på e-post til  grethe@aabk.no innen  5. mars.  

Speaker's corner:

Vi fortsetter med Speaker's corner der bibliotekene kan spille inn temaer eller informasjon de ønsker å formidle fra sitt bibliotek. Hvert innslag bør ikke være på mer enn 5-10 minutter og vi har satt av 45 minutter til denne programposten. Meld innslag inn til  hege@aabk.no

Bærbar i baren:
På ettermiddagen torsdag 2. mai, tilbyr vi en liten miniworkshop med Facebook. Si fra når du melder deg på om du vil delta, ta med egen laptop og meld gjerne inn problemstillinger dere ønsker belyst til Kari Skibenes,  kari.skibenes@vaf.no og Kristin Havstad,  kristin@aabk.no på forhånd.

Se fullstendig program for samlingen.

av kas, publisert 24. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Tarjei Leer -Salvesen
  av jto, 02.03.18

  Hva bør være hemmelig?

  Les mer

Siste fra Kultur

 • Kulturhuset I Lyngdal 2018
  av jto, 07.06.18

  Lyngdal kulturhus må repareres - fylkeskommunen bidrar med penger

  Les mer
 • Risøbank
  av jto, 04.06.18

  Fylkeskommunen bidrar til restaureringsarbeider på Risøbank i Mandal

  Les mer
 • Lindesnes Fyrs Tårn
  av jto, 31.05.18

  Stor besøksvekst og positiv økonomi for Lindesnes fyrmuseum

  Les mer